Aktivitetet e fundit
07Feb

Prononcimi për media nga këshilli kordinues ZES-it

Në prononcim për media nga këshilli kordinues ZES (Shoqata e Zejtarëve dhe Afaristeve të Prizrenit, Shoqata Esnaf, Shoqata Sofra) deklaruan se: Të nderuar qytetarë, kohëve të fundit jemi dëshmitar të ngjarjeve rreth problematikës dhe prononcimeve të prodhuesve vendor. Ne lidhje me këtë ne si ZES mendojmë: 1. Fuqimisht mbështesim të gjithë prodhuesit vendor Sepse, kontribojnë për zhvillimin e ekonomisë vendore, hapjes së...

18Jan

Mbështetje të plotë nga Qeveria e Kosovës për Zejtarët e Prizrenit.

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Ramiz Kelmendi, priti në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Zejtarëve dhe Afaristëve të Prizrenit, të kryesuar nga kryetari Sami Dida. Zëvendëskryeministri Kelmendi tha se qyteti i Prizrenit njihet si vendi që ka shumë zejtarë, andaj premtoi se ata do të kenë mbështetjen e Qeverisë së Kosovës në lehtësirat tatimore për zejtarët dhe prodhuesit vendor. Në takim, po...

SHZAP gurëthemelet i ka shumë të lashta dhe me traditë shumë të vjetër, funksionon që nga 1946

Mirënjohje

Anëtarë

Projekte të realizuara

Anëtarët e Kryesisë

Ekipi i zgjedhur nga kuvendi i shoqatës