Sot më 08.12.2016 z.Behgjet Pacolli e vizitoi Shoqatën Zejtarëve dhe Afaristëve të Prizrenit.

Së bashku biseduam për aferat biznesore si dhe për brengat që çdo ditë e më shumë i brengos afaristët e këti qyteti.
Si dhe kryetari i Shoqatës z.Sami Dida e shpalosi planprogramin e shoqatës në lidhje për të ardhmen e projekteve për afaristët e qytetit duke kërkuar mbështetje të plotë nga të gjithë ata që mendojnë për të mirën e Ekonomisë së Prizrenit.

Kryetari i Shoqatës edhe njëherë e falemderoi prezencën z.Behgjet Pacollin për bashkëpunimin e vazhdushëm dhe për përkrahje të Shoqatës, duke theksuar se së bashku mundemi të bëjmë ndryshime.