Delegacioni i LDK-ës e vizitoi SHZAP-ën

Sot më 22.11..2016, Sh.Z.A.P-ën e vizitoi delegacioni i Lidhjes Demokratike të Kosovës dega në Prizren. Delegacioni i LDK-ës udhëhiqet nga kryetari Haxhi Avdyli, deputetët e e parlamentit të Kosovës nga LDK dr.Hatim Baxhaku dhe z.Anton Cuni si dhe anetarët tjerë të kryesisë së LDK dega në Prizren. Mysafirët nga LDK u priten nga kryetari i SHZAP-ësz. Sami Dida dhe antarët e kryesisë se SH.Z.A.P të cilët mysafirët i njoftuan me problemet që i preokupojnë zejtarët dhe afaristët në komunën e Prizrenit. ...