Sot 21.11.2016 u mbajt takimi me komisionin parlamentar për zhvillim ekonomik, infrastruktur, tregti dhe industri në Obiektin e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Në këtë taim SHZAP ishte prezente si dhe me shume përfaqësues të tjerë të komuniteteve dhe shoqatat të biznesit dhe grupe parlamentare për zhvillim ekonomik.

Ne diskutuam për funksionalizimin e mjedisit biznesor si dhe për investime të ndryshme në interesa të bizneseve.
SHZAP si shoqatë e komuniteti biznesor, me shumë biznese të tjera kërkuam funksionalizimin e zonës industriale në Prizren, si pronar i investimeve të mjedisit biznesor.